ADIYAMAN / MERKEZ - Atatürk İlkokulu

May

Öğretmenimiz Hanife KARATOPRAK'ın yürüttüğü e-Twining "Beyin Takımı Projesinin" tanıtımı hakkında Adıyaman İl Milli Eğitim Şube müdürleri ve okul müdürümuze  bilgilendirme yapıldı.

May

"Okuyorum Hayallerime Uçuyorum" e-twining projesinin tanıtımı Adıyaman Milli Eğitim Şube müdürleri Necmettin BEYAZ ve Ömer Faruk GÜNEŞ 'e Öğretmenimiz Hanife KARATOPRAK tarafından yapıldı.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı. Emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ederiz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

Nis

İngilizce dersi 7.ünite kapsamında" in my city" etkinliği yapılmıştır. Etkinlik kapsamında ortaya çıkan dökümanlar okul içerisinde sergilenmiştir. Bu şekilde verimli ders işleme tekniklerinden ötürü öğretmenimizi tebrik ederiz.

Kas

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı I. Dönem Kasım ayı ara tatil mesleki çalışma programı kapsamında Eğitimci Yazar Ali BOZKURT Hocamızla söyleşi gerçekleştirdik. Söyleşinin ardında öğretmenlerimize çiğ köfte ikramı yapıldı. Bu naif ve faydalı söyleşi için Ali BOZKURT Hocamıza teşekkür ediyoruz.