ADIYAMAN / MERKEZ - Atatürk İlkokulu

Cumhuriyetimizin 100. yılı okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı

Haz

Öğrencilerimiz 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılının sonunda karnelerini aldı. Öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize "6 Şubat Depremlerinin" zorluklarına rağmen göstermiş oldukları başarılı performanlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Hayırlı tatiller diliyoruz. Ayrıca tayinleri çıkan okulumuzdan ayrılacak öğretmenlerimize okulumuza yaptıkları katkılarından dolayı plaketleri verildi. Bu öğretmenlerimize okulumuza yaptıkları hizmetleri için teşekkür eder yeni görev yerlerinde başarılar dileriz.

May

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı II. Dönem Öğretmenler Kurulu Toplantısını okulumuz öğretmenlerinin katılımı ile gerçekleştirdik. 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden okulumuz öğretmeni Mehmet BÖRTA, personelimiz Ertuğrul YARDIMCI, öğrencilerimiz ve velilerimize Allahtan rahmet diliyoruz. Mekanları cennet olsun inşallah. 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılının II. Döneminin hayırlı olmasını diliyoruz.

Ock

480 öğrencimiz karnelerini, hikaye kitaplarını ve ödüllerini alarak sevinçlerini dile getirdiler. 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılının birinci dönemi sonunda okulumuzda karne sevinci yaşandı. Bütün öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Emeği geçen öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyoruz. Tatilin öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olmasını diliyoruz.

Ock

Okulumuzda "Sıfır Atık ve Daha Yeşil Bir Adıyaman" konulu sunum gerçekleştirildi. Bu faydalı sunum için Belediye Başkanımız Sayın Süleyman KILINÇ'a ve Sunumu Gerçekleştiren Mehmet Emin YAĞIMLI hocamıza teşekkür ediyoruz.

Ock

15 Temmuz'u anma ve hatırlama etkinlikleri kapsamında okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından "15 Temmuz Çocuk Gazetesi Özel Sayı" konulu gazete hazırlanmıştır. Çocuk gazetemizin hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

15 Temmuz Gazetesi Özel Sayıyı görüntülemek için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

Ekm

Okulumuz geleneksel senebaşı moral yemeği okulumuz öğretmenlerinin katılımı ile gerçekleştirilmiştir. Yemekte okulumuzdan tayini çıkan öğretmenlerimize plaket verilmiş olup, kendilerine emekleri için teşekkür ederiz. Bu sene okulumuza atanan öğretmenlerimizede yemek vesilesi ile tekrar hoşgeldiniz diyerek hayırlara vesile olmasını temenni ederiz.

Ekm

Okulumuz 2022-2023 eğitim öğretim yılı Okul Aile Birliği toplatınısı Okul Aile Birliği Başkanı İlker Kıvanç başkanlığında 16/10/2022 Pazar günü saat 11.00 de gerçekleştirilmiştir. Toplantıda oy birliği ile tekrardan İlker KIVANÇ başkan seçilmiş olup denetim ve yönetim kurulu üyeleride belirlenmiştir. Okulumuza hayırlı olmasını dileriz.

Ekm

Okulumuz Afete Hazırlık Kulübü tarafından okul geneli Deprem Tatbikatı yapılmıştır.